HTC presenteert nieuwe HTC One M8 met Windows Phone

HTC heeft vandaag zijn eerste Windows Phone sinds twee jaar gepresenteerd, het gaat hierbij om de nieuwe HTC One M8 smartphone welke is voorzien van Windows Phone. De HTC One M8 draait op Windows Phone 8.1. Vooralsnog komt het toestel alleen uit in de Verenigde Staten, of de HTC smartphone ook naar Nederland komt is nog onduidelijk. 

HTC-One-M8-Windows

Vooralsnog gaat de Amerikaanse provider Verizon de smartphone van HTC met Windows Phone als enigste verkopen. De kans dat de smartphone op de Nederlandse markt komt is erg klein, aangezien weinig toestellen welke fabrikanten maken voor Verizon verkocht worden in Nederland. Verizon heeft de HTC One M8 met Windows Phone dezelfde prijs meegegeven als de orginele HTC One M8.

HTC heeft alle functionaliteiten van Android geport naar Windows Phone, zo zijn de BoomSound speakers aan de voorzijde van de smartphone aanwezig. Het toestel heeft ook een tweede cameralens en een Ultrapixel camera. Of het mogelijk is om de bootloader van de smartphone te veranderen is nog onduidelijk, aangezien het besturingssysteem de enige onderscheidende factor is van de smartphone.

Vorig artikelSony komt met waterdichte variant van Xperia M2
Volgend artikelFoto’s tonen verpakking van nieuwe iPhone 6 Lightning kabel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in