‘iPhone 6 krijgt nieuwe omkeerbare USB stekker’

De iPhone 6 krijgt een nieuwe usb-kabel welke op twee manieren in de USB poort kan worden gestoken. De nieuwe kabel heeft geen bovenkant of onderkant meer waardoor je de kabel op twee manieren in de USB poort kan gebruiken. 

img_53f32091d741e

img_53f32172a777f

De afgelopen dagen zijn er al meerdere afbeeldingen opgedoken over de nieuwe USB kabel voor de iPhone 6. Vorige week heeft de organisatie achter de usb een nieuwe standaard op de markt gebracht welke het mogelijk moet maken om USB-kabels ook op z’n kop in de poort te gebruiken. Bovendien wordt de USB-stekker volgens de nieuwe standaard kleiner zodat bijvoorbeeld laptops, smartphones en tablets dezelfde ingang krijgen.

Apple heeft zoals altijd een eigen kabel ontworpen welke naar verluidt beschikbaar moet zijn voor de nieuwe iPhone 6. De lighting connector van de nieuwe iPhone blijft wel hetzelfde en kan ook op twee manieren gebruikt worden. De huidige USB kabels kunnen slechts op één manier gebruikt worden. Naar verwachting zal Apple op 9 september de nieuwe iPhone 6 presenteren. Naast een 4,7-inch model komt er waarschijnlijk ook een 5,5-inch model op de markt.

Vorig artikelSamsung verkoopt nieuwe e-reader
Volgend artikelSamsung Galaxy Alpha vs. Galaxy S5; de verschillen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in