Krijgt de Samsung Galaxy S4 nog een nieuwe update?

Het is al langere tijd erg onduidelijk over de update van de Galaxy S4, vooralsnog draait het toestel niet de nieuwe Android 4.4.4 Kitkat update, maar moet de smartphone het doen met Android 4.4.2 KitKat. De uitrol van Android 4.4.2 in de VS is nog steeds actief bezig voor de Galaxy S4 toestellen. 

Galaxy-S4

De meest recente update brengt het toestel van Android 4.3 naar Android 4.4.2 KitKat. Op dit moment is Samsung de Android 4.4.2 update aan het uitrollen voor de Galaxy S4 en Note 4. Vandaag verscheen er opnieuw een update voor de Galaxy S4 in de VS, alleen gaat het hierbij nog steeds om de verouderde Android 4.4.2 KitKat update. De release I257UCU2BNG4 is deze week uitgerold voor de Galaxy S4 terwijl het hierbij nog steeds om Android 4.4.2 gaat en niet de nieuwe Android 4.4.4 update.

Vooralsnog is er weinig bekend over een nieuwere update voor de Galaxy S4. Wel waren er enkele weken geleden documenten opgedoken, maar er is nog enige onduidelijkheid over de nieuwe update, ook heeft Samsung opnieuw de Android 4.4.2 firmware voorzien van een extra update, terwijl de Android 4.4.3 of 4.4.4 versie al langere tijd uit is.

Vorig artikelSamsung Galaxy Alpha vs. Galaxy S5; de verschillen
Volgend artikelLG onthult nieuwe goedkope smartphones

1 REACTIE

  1. Als Samsung de S4 die ik bezit (I9505 Black Edition) niet update naar een nieuwe versie van Android, dan is dit waarschijnlijk de laatste Samsung (3e Samsung inmiddels).
    Apple update oude en niet de allerlaatste Iphones als de telefoon de versie van het besturingssysteem aan kan en Samsung dient dit ook te doen, willen ze een goede service bieden en marktleider willen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in