Flappy Bird maker komt met nieuw spel; Swing copter

Swing Copter is de nieuwe game van de ontwikkelaar welke de game Flappy Bird heeft ontwikkeld. Sinds donderdag ochtend is de nieuwe game verkrijgbaar in de App Store voor iOS en Android. Het nieuwe spel van de ontwikkelaars achter Flappy Bird heeft veel weg van de populaire Flappy Bird game. 

Swing-Copters

Net zoals in Flappy Bird heeft Dong Nguyen besloten om veel 8-bit elementen toe te passen in de game, in vergelijking met Flappy Bird moet je in Swing Copter met het poppetje omhoog in plaats van horizontaal. Door op het scherm te tikken gaat het nieuwe poppetjes met één propeller naar rechts of links. Via deze beweging moet je de Swing Copter bewegen tussen de vele elementen.

Nguyen heeft eerder de Flappy Bird game verwijderd uit de app store omdat veel gebruikers verslaafd zouden raken aan het spel, de ontwikkelaar heeft genoeg verdiend met de game aangezien hij op het hoogtepunt 50.000 dollar per dag heeft binnen gehaald. Swing Copters is per direct gratis te downloaden voor iOS en Android, naast de gratis versie is er ook een betaalde versie welke verkocht zal worden voor 0,89 cent. In de betaalde versie worden geen advertenties getoond.

 

Vorig artikelMicrosoft komt met Chromebook concurrent van HP
Volgend artikelMicrosoft gaat Opera Mini gebruiken als standaardbrowser

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in