Huawei Ascend Mate 7 opgedoken met vingerafdrukscanner

In aanloop van de IFA beurs is er opnieuw informatie verschenen over de nieuwe Huawei Ascend Mate 7 welke op 4 september gepresenteerd zal worden. Nu zijn er twee foto’s van de aankomende Huawei Ascend Mate 7 op internet verschenen, op de afbeeldingen zien we een metalen behuizing en een vingerafdrukscanner. 

Huawei-Ascend-Mate-7

Huawei zal de Huawei Ascend Mate 7 op 4 september presenteren. Op de foto’s is duidelijk te zien dat de Ascend Mate 7 zal beschikken over een vingerafdrukscanner. De behuizing is gemaakt van aluminium, en heeft een vergelijkbaar design met de HTC One Max smartphone. Volgens de geruchten komen er twee varianten op de markt, waarvan één zal beschikken over een 6-inch scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels en 3GB aan RAM. Het andere model beschikt over een resolutie van 1920×1080 pixels en moet het doen met 2GB aan werkgeheugen.

De smartphone zal beschikken over een HiSillicon Kirin 920 processor welke de beschikking heeft over acht rekenkernen. Deze processor werkt via de big.LITTLE-architectuur, waarbij er vier rekenkernen worden gebruikt voor de intensieve taken en de overige kernen worden gebruikt voor de simpelere taken welke minder resources vragen.

Vorig artikelHalf jaar gratis Netflix bij Vodafone
Volgend artikelOnePlus One batterij ontploft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in