iPhone 6 komt in drietal kleuren op de markt

Het lijkt erop dat Apple de nieuwe iPhone 6 in dezelfde kleuren op de markt zal gaan brengen als de huidige kleuren welke gebruikt worden bij de iPhone 5S. Uit foto’s van componenten van het toestel blijkt dat Apple dezelfde kleuren zal hanteren voor de iPhone 6. 

iPhone-6-kleuren

De iPhone 5S was de eerste smartphone van Apple welke in drie verschillende kleuren op de markt is gebracht. Deze week zijn er verschillende afbeeldingen opgedoken van de Touch ID knop en de simlade welke in dezelfde kleuren is verschenen als de iPhone 5S. Het is eventueel wel mogelijk dat Apple nog andere kleuren achter de hand heeft, waarvan nog geen foto’s zijn gemaakt. Dat lijkt echter niet waarschijnlijk.

Ook is het op de afbeeldingen te zien dat de iPhone 6 een afgeronde behuizing zal krijgen. Sinds de iPhone 5 heeft Apple vlakke zijdes gehanteerd, het lijkt erop dat Apple nu afgeronde hoeken zal gaan gebruiken. Ook is de interne speaker van de iPhone 6 groter als voorheen.

9 september: 

Apple zal de nieuwe iPhone 6 vrijwel zeker op 9 september presenteren. De iPhone 6 komt met een scherm van 4,7 en 5,5 inch, het is nog onduidelijk of beide modellen direct verkocht zullen worden.

Vorig artikelFoto’s nieuwe Lumia 730 en Lumia 735 opgedoken
Volgend artikel‘Apple iWatch wordt verkocht voor 400 dollar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in