Xbox One heeft geen Nederlandse spraakherkenning bij lancering

De Nederlandse spraakherkenning voor de Xbox One is niet direct aanwezig bij de lancering van de nieuwe console, eerder gingen er al geruchten rond dat er geen ondersteuning aanwezig zal zijn voor de Nederlandse Xbox One. 

microsoft-xbox-one-4842_610x407

Microsoft heeft de Nederlandse release van de console uitgesteld om het apparaat Nederlandse taalondersteuning te geven. Er gingen al langere tijd geruchten rond dat de Nederlandse Xbox One geen ondersteuning zal bieden voor de spraakherkenning. Microsoft is daar momenteel nog wel mee bezig.

De menu’s van de Xbox One zijn al wel naar het Nederlands vertaald, maar de spraakherkenning laat op zich wachten tot na de lancering van de console op 5 september. Een exacte releasedatum van het spraakherkenning element voor de Xbox One is nog onduidelijk. De console van Microsoft komt vrijdag naar Nederland, het apparaat verscheen al in november in diverse landen. De Playstation 4, de grootste concurrent van de Xbox One, is ook al sinds eind vorig jaar te koop in Nederland en heeft daarom een flinke voorsprong op de Xbox One.

Vorig artikelDownload Popcorn Time voor Android gratis
Volgend artikelNokia verantwoordelijk voor 95 procent van Windows Phone 8 toestellen

1 REACTIE

  1. Dus we hebben meer dan een jaar moeten wachten met het verhaal dat het mede kwam doordat Microsoft bij lancering in ieder land de spraakherkenning goed werkend wilde hebben. Nu dus na meer dan een jaar wachten gewoon geen spraakherkenning. Stelletje niksnutten! #Microsoft

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in