Goedkope Yezz Windows Phone komt ook naar Europa

De goedkope Windows Phone smartphone van het bedrijf Yezz komt ook beschikbaar voor de Europese markt. Het eerste model van de fabrikant heeft de beschikking over een 4,7-inch scherm en zal verkocht worden voor 199 euro. Het tweede toestel is een 4-inch model en zal verkocht worden voor 129 euro. Het 4,7-model is met 7,2mm redelijk dun. 

Yess-Windows-Phone

De smartphone welke de naam Billy 4.7 zal meekrijgen beschikt over een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1280×720 pixels. De smartphone beschikt verder over een Qualcomm Snapdragon processor. Verder is er 1GB aan RAM en 8GB interne opslagcapaciteit beschikbaar. De foto’s kunnen gemaakt worden met een 8-megapixelcamera, ook is er een 2-megapixelcamera aanwezig aan de voorzijde van de smartphone.

De Billy 4.7 zal verkocht worden voor 199 euro, de goedkopere Billy 4 welke de beschikking heeft over een 4-inch scherm zal verkocht worden voor 129 euro. Yezz richt zich op de budgetmarkt. In oktober moeten beide toestellen in de winkels liggen in Europa, of de smartphone ook naar Nederland of België komt is nog onduidelijk.

Vorig artikelNieuwe smartwatch van HTC komt in september
Volgend artikelDit is er al bekend over de iPhone 6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in