Hoe werkt Popcorn Time?

Popcorn time is de nieuwe hit van Nederland. Met het nieuwe illegale programma is het mogelijk om extreem makkelijk films en series te bekijken. Popcorn Time is een gratis applicatie waarmee het mogelijk is om razendsnel de nieuwste films en series te kunnen bekijken op de computer of smartphones. 

Popcorn-time

Het programma toont per genre de films in een overzicht. Het overzicht wordt weergeven in verschillende vensters, met één filmposter van de film. Indien je op de poster klikt opent zicht een menu waarin een korte beschrijving staat en de iMDb waardering. Ook is het mogelijk om de kwaliteit en de ondertiteling te selecteren.

Hoe werkt Popcorn time?

Popcorn Time werkt erg gemakkelijk. Als je na het uitzoeken van de film klikt op nu bekijken is het mogelijk om de video te bekijken op basis van het BitTorrentprotocol. Hiermee is het mogelijk om een film of serie via het p2p netwerk binnen te halen en direct te bekijken. Je kan de film dus tegelijk kijken en downloaden. Wel moeten er genoeg peers zijn om de bestanden te downloaden. Popcorn kan je zien als een Netflix killer, de dienst is namelijk in tegenstelling tot Netflix geheel gratis. Wel is het illegaal, aangezien de gebruiker zonder toestemming download. De applicatie wordt geheel anoniem ontwikkeld door verschillende ontwikkelaars, de ontwikkelaar biedt de applicatie aan voor Mac, Windows en Linux. Ook is er een Android applicatie beschikbaar.

Vorig artikelOnedrive gebruikers kunnen nu ook grotere bestanden uploaden
Volgend artikelZo maak je een timelapse met Instagram

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in