Ook Asus komt met Android wear horloge

Na Motorola en LG zal ook Asus binnenkort een nieuwe stijlvolle smartwatch op de markt brengen. In een teaservideo is het silhouet van de Asus ZenWatch zichtbaar. Asus heeft nog maar weinig details vrijgegeven over de nieuwe smartwatch. 

Wel kunnen we op basis van de afbeeldingen opmaken dat het horloge wordt voorzien van een metalen behuizing en gesp. Het horloge zal draaien op Android wear en kan voor het grootste gedeelte met de stem bediend worden. Op 3 september aanstaande zal Asus tijdens de IFA de nieuwe Android Wear smartwatch presenteren.

De ZenWatch zal geen hoge prijs krijgen, ter vergelijking met de Moto 360 welke wel stevig aan de prijs is. Volgens verschillende Taiwanese bronnen zal de smartwatch in de Verenigde Staten verkocht worden voor slechts 199 dollar.

Beschikbaarheid:

Volgens de verschillende bronnen wordt er een prijs verwacht van rond de 199 dollar. Het is nog onduidelijk of Asus de smartwatch ook zal uitbrengen in Europa. Indien deze verkocht zal worden in Europa, is de kans zeer aanwezig dat deze verkocht zal worden voor 200 euro.

Vorig artikelMeizu MX4 smartphone gaat concurrentie aan met OnePlus One
Volgend artikelWeinig animo voor Google Glass in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in