Windows 9 komt op 30 september

Het was al een tijdje een gerucht, maar inmiddels officieel. Microsoft introduceert de volgende generatie van Windows op 30 september aanstaande. Dat valt af te leiden uit het feit dat Microsoft verschillende uitnodigingen heeft verzonden over een bijeenkomst in San Francisco. 

Windows-9

In een uitnodiging gericht aan de pers meldt Microsoft dat het tijdens het evenement de toekomst van zowel Windows als de zakelijke markt gaat bespreken. Wat er exact aangekondigd zal worden is nog onbekend, maar het is inmiddels zo goed als zeker dat Microsoft met een nieuwe Windows versie op de markt komt en een nieuwe versie voor Windows Server.

Over Windows 9 zijn al een aantal specificaties en geruchten opgedoken. Zo is bekend dat de nieuwe versie van Windows desktop gebruikers opnieuw zal voorzien van een meer traditionele interface, zoals we gewend waren in Windows 7 met een start menu. Ook zal de nieuwe spraakassistent Cortana in Windows 9 beschikbaar zijn. De uiteindelijke versie van Windows 9 verschijnt naar verwachting begin 2015.

Vorig artikelMisfit komt met goedkope fitnesstracker
Volgend artikelApple iOS 8 download voor iPhone en iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in