‘Download en installeer iOS8 niet meteen op je iPhone’

Vanavond zal Apple de langverwachte iOS 8 versie officieel lanceren, naar verwachting komt de versie in de vooravond beschikbaar. Experts raden aan om niet direct de nieuwe update te installeren op je iPhone, zeker niet als je de iPhone veel gebruikt, en er ook veel mee belt. 

iOS-8

In de hele wereld wordt er uitgekeken naar de nieuwe iOS 8. Miljoenen mensen zullen de nieuwe versie straks op hetzelfde moment installeren. Als iedereen op hetzelfde moment probeert te downloaden, zal de server snel overbelast raken, dit hebben wij in het verleden bij iOS release ook gezien, waaronder de launch van iOS 7. De server van Apple was tijdens de lancering van iOS 7 snel overbelast en moeilijk bereikbaar. Het is verstandiger om tot morgenochtend te wachten, omdat je er dan zeker van kan zijn dat je meteen de iOS versie kan gebruiken.

Na het installeren van de iOS 8 versie moet je namelijk de versie aanmelden bij Apple, vorig jaar tijdens de release van iOS 7 waren er problemen met de activatie server waardoor het onmogelijk was om het toestel te activeren.

Vorig artikelWindows 9 vooral gericht op huidige Windows 7 gebruikers
Volgend artikeliOS 8 beschikbaar als download voor; iPhone, iPad en iPod

1 REACTIE

  1. Heb iOs8 geinstalleerd, maar iphone is stuk trager geworden, en ik heb nog een probleem dat ik niet kan oplossen: Ik wil Delen met gezin configureren, maar de iPhone accepteert mij niet als volwassene. Geeft steeds melding Volwassen gezinslid vereist. Waarop baseert het dat ik niet volwassen zou zijn??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in