‘Komst Android Silver smartphones uitgesteld’

Voorlopig komen er geen nieuwe high-end Android toestellen welke draaien op een stock Android versie. De zogenoemde Android Silver-smartphones hebben volgens de geruchten een vertraging opgelopen. De smartphones zouden volgens de geruchten al in februari uitkomen, maar dat lijkt nu erg onwaarschijnlijk. 

Android-silver

Het is nog onduidelijk of de Android Silver smartphones later wel op de markt komen. Op dit moment staat het programma op on hold. Het vertrek in juli van Nikesh Arora, een van de belangrijkste medewerkers van het project, zou daaraan hebben bijgedragen. Het is ook mogelijk dat Google waarschijnlijk stopt met de ontwikkeling van de nieuwe smartphones.

Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat Google de eerste Android Silver smartphones volgend jaar zal uitrollen. Android Silver moest een nieuwe high-end lijn van Android smartphones worden. Daarbij zou Google fabrikanten helpen met het produceren en promoten van toestellen. Ook krijgen de toestellen in het Android Silver programma sneller een update.

Vorig artikel‘Samsung werkt aan drie nieuwe Alpha smartphones’
Volgend artikelSpecificaties nieuwe Synology DS415+ nas online

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in