Specificaties nieuwe Synology DS415+ nas online

De specificaties van de nieuwe Synology DiskStation DS415+ zijn online verschenen. De NAS krijgt een upgrade ten opzichten van zijn voorganger en beschikt over een Intel Atom processor en 4 interne bays goed voor een maximale opslag van 24TB Bruto. Synology heeft voor donderdag een bijeenkomst gepland waar de DS415+ officieel aangekondigd zal worden. 

Synolog-DS-415+

Vandaag is de nieuwe productfolder van de NAS al online opgedoken. De DS415+ nas wordt uitgerust met een 2,4Ghz Atom CPU in combinatie met 2GB ddr3 werkgeheugen. De processor ondersteunt hardwarematige aes-encryptie, hierdoor zijn lees en schrijfsnelheden mogelijk van respectievelijk 235MB/s en 213MB/s. Zonder encryptie is de snelheid mogelijk op respectievelijk 235MB/s en 234MB/s.

De NAS beschikt verder over twee gigabit aansluitingen. Ook zijn er twee USB 3.0 en USB 2.0 aansluitingen aanwezig. Voor de koeling zijn twee 92mm ventilators aanwezig. De nieuwe DS415+ van Synology draait op DSM 5 en biedt ondersteuning voor het iscsi protocol en Synology High Availability. De adviesprijs van de NAS is nog onbekend.

Vorig artikel‘Komst Android Silver smartphones uitgesteld’
Volgend artikelSamsung Galaxy Note 4 waarschijnlijk vanaf 17 oktober te koop in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in