Dit is de snelste weg naar een iPhone 6 of iPhone 6 Plus in Nederland

Ben je van plan om een nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus te kopen? In Nederland zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder de Duitse Apple stores zoals in Oberhausen. Let er wel op dat er Oberhausen op moment van schrijven al meer dan 500 mensen in de rij staan voor de nieuwe iPhone. 

iphone-6-011

Vannacht starten de pre-orders bij verschillende providers. De providers welke een pre-order en winkels welke een pre-order aannemen zijn:

 

  • Dixons
  • KPN
  • Vodafone
  • Hi
  • T-Mobile

Dixons : iPhone 6 en iPhone 6 Air thuisbezorgd op 26 september?

Vodafone geeft de mogelijk om het toestel op de nacht van donderdag 24 september op vrijdag 26 september te laten bezorgen. Ook bij de gewone winkels is het mogelijk om de smartphone te kopen, bij de winkelketen Dixons is het mogelijk om het toestel op 26 september te laten verzenden inclusief 3 jaar garantie. Bij de Dixons is een uitgebreid aanbod, behalve de 128GB en 64GB modellen van de iPhone 6 Plus. Ook verschillende Apple premium resellers van de iPhone 6 krijgen de nieuwe iPhone, zo is het op 19 september mogelijk om de iPhone te reserveren bij iCentre en Amac.

Meer info: Dixons

De Nederlandse Apple store zal geen pre-order aannemen voor de iPhone 6 en iPhone 5 Plus. Apple heeft op de Nederlandse website laten weten dat er geen pre-order zal zijn voor de Nederlandse gebruikers. Wel kan je op de lanceerdatum in Nederland bij de Apple Stores in Nederland de nieuwe iPhone 6 kopen, wel worden er bij de stores lange rijen verwacht.

Bestellen bij:

VIAiCulture
Vorig artikelOnePlus One komt eind oktober met vrije verkoop
Volgend artikelRabobank komt met nieuwe Rabo Scanner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in