Grote vraag naar iPhone 6 Plus probleem voor leverancier Foxconn

De grote vraag naar de iPhone 6 is een probleem voor de fabrikant Foxconn, Wie een nieuwe iPhone wil moet even geduld hebben, Foxconn de toeleverancier van Apple krijgt de productie van de nieuwe iPhones niet snel genoeg omhoog. Het is al vaker voorgekomen bij de vorige releases. 

iphone-6-011

Volgens bronnen van de Wall Street Journal zou Apples Chinese toeleverancier Foxconn extra arbeiders aangenomen hebben om de extra complexiteit van de productie van twee verschillende iPhones op te vangen. Om zo de levertijd binnen enkele weken te houden. In de Foxconn fabriek werken meer dan 200.000 arbeiders welke werken aan de nieuwe iPhones, er zijn zo’n honderd productie lijnen welke 24 uur doorlopen.

Foxconn is op dit moment de enige toeleverancier welke de 5,5-inch  iPhone 6 Plus maakt en is ook verantwoordelijk voor de meeste iPhones welke beschikken over een kleiner 4,7-inch scherm. Ook zijn de toestellen zelf complexer dat de vorige iPhones. Verder zouden er ook problemen zijn met de kwaliteitseisen voor de iPhone 6 Plus, ook is er nog eens een tekort aan 5,5-inch schermen.

Vorig artikelMicrosoft verlengt ondersteuning Windows Phone 7.8 tot 14 oktober
Volgend artikelOntevreden over iOS 8? zo downgrade je iOS 8 naar iOS 7.1.2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in