Popcorn Time iOS applicatie wacht op certificaat voor Apple App Store

Ben je al enige tijd opzoek naar een app van Popcorn Time voor het iOS platform? binnenkort komt er een applicatie beschikbaar voor iOS van Popcorn Time. Het team van Popcorn Time heeft laten weten dat de nieuwe iOS app zo snel mogelijk komt, en momenteel wacht op een certificaat voor de App Store, waardoor de app zo goed als gereed is.

Popcorn-time

Vooralsnog is het nog onduidelijk of de applicatie beschikbaar komt in de App Store voor de iPhone en iPad of alleen beschikbaar komt voor de iDevices welke zijn voorzien van een jailbreak. De applicatie is natuurlijk illegaal, waardoor het nog onduidelijk is of Apple de app kan publiceren in de App Store.

Het is zeker mogelijk dat Apple de app niet zal toelaten tot de App Store voor de devices. Het Team van Popcorn Time wacht nu op een een certificaat, waardoor de applicatie ook kan verschijnen voor de iDevices welke niet beschikken over een jailbreak. We kunnen dus ervan uit gaan dat de applicatie binnenkort via de store of als download beschikbaar komt voor de iDevices met een jailbreak.

Het team heeft het volgende laten weten in een reactie op ons bericht;

[quote_box_center]We’re waiting for a certificate so non jailbroken devices will b able to get it as well. Once we get it, the app will launch!! [/quote_box_center]

Vorig artikel‘Google Play krijgt nieuwe backup functionaliteit’
Volgend artikelNederlander bestolen van nieuwe iPhone 6

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in