Sim Only voordeliger dan abonnement

Tegenwoordig zijn ze overal te zien: de smartphones. Uiteraard hoort daar wel een abonnement bij waarbij je onder andere kunt bellen, sms-en en internetten. Voor de een moeten er veel belminuten bij zitten, voor de ander juist niet. Gelukkig heb je tegenwoordig de mogelijkheid om zelf te kiezen wat je allemaal in je pakket wil.

Simonly

Dan is er een andere keuze die je moet maken, namelijk of je gaat voor een sim only abonnement, of voor een abonnement met een telefoon erbij. Het klinkt misschien verleidelijk om te kiezen voor een abonnement met smartphone, maar meestal blijkt toch dat een sim only abonnement en een los toestel kopen goedkoper is.

 Berekenen

De beste keuze is om te berekenen wat eigenlijk goedkoper is. De kans is groot dat het sim only abonnement minder kost als je hierbij het toestel los aanschaft. Bij sommige providers kunnen sim only abonnementen ieder moment worden opgezegd en ook dat is een groot voordeel. Bij een abonnement waarbij je de mobiele telefoon krijgt, kun je het niet zomaar opzeggen. Je zit dan minimaal een jaar tot twee jaar vast aan het abonnement.

Daarbij komt dat het kopen van de mobiele telefoon eenmalig een grote uitgave is, maar vervolgens ben je maar weinig geld kwijt per maand. Het sim only abonnement hoeft slechts een paar euro te kosten, terwijl je bij een normaal abonnement soms wel zestig euro in de maand kwijt kunt zijn. Bereken dus wat goedkoper is en maak op die manier jouw keuze.

Vorig artikelAdobe Photoshop komt naar Chromebooks
Volgend artikelOpvolger OnePlus One komt rond zomer van 2015

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in