Review: Wolfgang AT-AS40D3 smartphone

De review

Tegenwoordig is het heel normaal dat je naar de Aldi gaat voor een smartphone, regelmatig heeft Wolfgang via de Aldi winkels in Nederland verschillende toestellen in de verkoop, de kwaliteiten van de toestellen zijn verschillende, zo is er regelmatig een mid-range toestel in de verkoop, maar ook de high-end smartphones mogen niet ontbreken. Tijdens deze review testen wij de nieuwe Wolfgang AT-AS40D3, een smartpone in het lagere segment welke voor een zeer aantrekkelijke prijs wordt verkocht.

AT-AS40D3-2

De Wolfgang AT-AS40D3 is een smartphone welke qua uiterlijk een stuk goedkoper is uitgevoerd. Zo bestaat de achterkant van de smartphone uit een plastic casing welke over weinig grip beschikt, ook is de achterkant gevoelig voor vette vingers. Wel zijn er een aantal fysieke knoppen aanwezig, waaronder de aan/uit knop en volumeknoppen.

De voorkant beschikt over een 4-inch scherm met een vrij dikke bezel rondom, hierdoor is het wel een zeer degelijk toestel welke tegen een stootje kan, ook moet je de adviesprijs natuurlijk niet vergeten, voor zo’n prijs kunnen niet de meest recente elementen gebruikt worden.

Zijkanten

Zoals elke smartphone zijn er aan de zijkanten diverse aansluitingen aanwezig. Er is namelijk een volumeknop aan de zijkant. Aan de bovenkant zijn ook diverse aansluitingen aanwezig waaronder een audio uitgang, MicroUSB ingang/ uitgang en de aan en uit knop.

De SIM en MicroSD kaart houden zijn aanwezig onder de backplate, zoals eerder genoemd beschikt de Wolfgang telefoon over een MicroSD kaar houden en een Dual Sim mogelijkheid waardoor je twee simkaarten kan bevestigen. Deze telefoon heeft plaats voor twee normale sim kaarten.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Wolfgang AT-AS40D3:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De smartphone
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Hardware en vergelijking
Pagina 5: Snelheid en prestaties
Pagina 6: Software
Pagina 7: Conclusie

1
2
3
4
5
6
7
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
Betrouwbaarheid
Mogelijkheden
Software
Prijs/kwaliteit
Vorig artikelDit zijn Samsung’s plannen voor toekomstige KitKat updates
Volgend artikelReview: Wolfgang AT-AS55HD1 smartphone
review-wolfgang-as40d3-smartphoneDe Wolfgang AT-AS40D3 is een budget smartphone, en daar zijn de specificaties ook naar. Voor simpele doeleinden is het een zeer geschikt toestel met dual sim functionaliteit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in