Apple Stores hebben last van bezoekers welke iPhone 6 toestellen buigen

Apple Stores hebben een groot probleem, veel klanten lopen naar binnen om een iPhone 6 te buigen. Over de hele wereld komen momenteel klachten binnen over bezoekers welke in de store een eigen buigtest uitvoeren. Vele telefoons raken hierdoor beschadigd wat niet te herstellen valt, ook zijn er een aantal klanten welke het hebben vast gelegd op video. 

Vooral in Engeland is het een groot probleem, zoals je kan zien in de video in dit bericht. De jochies in de video buigen meerdere iPhones kapot wat goed is voor een schade van een paar duizend euro. Apple heeft de afgelopen week veel kritiek ontvangen over de behuizing van de nieuwe iPhones. Door de aluminium case zou de iPhone 6 Plus relatief snel kunnen buigen. Volgens Apple valt het probleem reuze mee aangezien de fabrikant hooguit 9 klachten heeft ontvangen van gebruikers met een gebogen telefoon.

Het probleem is vooral door verschillende media onder de aandacht gebracht, waardoor het nieuwsbericht razend snel het web over ging. Maar er zijn genoeg klanten welke de iPhones in de Apple Stores gebruiken als buig test.

Video: iPhone 6 Apple store

Vorig artikelMozilla presenteert nieuwe Chromecast concurrent
Volgend artikelWindows 10: Informatie, beschikbaarheid en prijzen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in