‘Ophef om buigen iPhone 6 en iPhone 6 Plus overdreven’

Het was afgelopen week volop in het nieuws, de problemen met het ontwerp van de iPhone 6 waardoor het toestel in je broekzak sneller kan verbuigen. In alle berichten rondom het verbuigen van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus wordt het probleem overdreven, dat stelt de Amerikaanse consumentenbond Consumer Reports in een rapport. 

iPhone-6

Volgens de consumenten organisatie is er vooral in vergelijking met de concurrerende apparaten weinig mis. Consumer Reports onderwierp twee nieuwe iPhone-versies aan een buigtest. Ook werden de iPhone 5, de LG G3, de Samsung Galaxy Note 3 en de HTC One M8 in test meegenomen. De HTC One M8 en iPhone 6 verbogen bij een buigkracht van ruim 31 kilo. Bij de iPhone 6 Plus lag de buigkracht op meer dan 40 kilo. De oudere iPhone 5 verboog pas bij een kracht van ruim 58 kilo.

Volgens het rapport zullen de geteste smartphone onder normaal gebruik niet buigen. Apple stelde enkele dagen geleden in een verklaring dat het bedrijf tot dusver slechts negen officiële klachten had binnengekregen vanwege gebogen iPhones. Het probleem is groter gemaakt dan het lijkt, in totaal zijn er enkele tientallen toestellen welke problemen ondervinden. Apple heeft de nieuwe iPhone 6 Plus en iPhone 6 deze maand aangekondigd.

Vorig artikelWindows 10: Informatie, beschikbaarheid en prijzen
Volgend artikelNokia XL maakt rentree op gsm markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in