Review: TP Link TL-WA860RE

De Review

De TP-Link TL-WA860RE heeft en aantal unieke functionaliteiten, waaronder bijvoorbeeld de led-indicator status. Met deze functionaliteit kan je precies bekijken wat de status is van het apparaat, de range extender heeft verschillende functionaliteit qua status, zo heb je:

  • Groen: Goede connectie
  • Volledig oranje: Te dicht bij de router
  • Half oranje: Te ver van de router
  • Geen led: Geen connectie

De TL-WA860RE 300 Mbps WiFi Range Extender heeft een geïntegreerd stopcontact waardoor geen aansluiting verloren gaat. Het blijft namelijk mogelijk andere apparaten aan te sluiten via dat stopcontact. De TL-WA860RE is compatibel met andere 802.11n/g/b draadloze apparaten. De 802.11n draadloze snelheid maakt een verbinding tot 300Mbps mogelijk en daarmee is de range extender geschikt voor vele functionaliteiten waaronder kwalitatieve hd video streaming. De twee externe antennes zijn afneembaar en zorgen voor een sterke wifi verbinding.

Ontwerp

De TP-Link range extender heeft een modern en strak uiterlijk, zo beschikt het apparaat over twee externe wifi antenne’s welke je in verschillende richtingen kan zetten. Aan de onderkant is een ethernet aansluiting aanwezig voor een ethernet brug. Via de ethernet brug is het mogelijk om verschillende apparaten via een ethernet kabel te voorzien van internet.

DSC_0455 (Copy)

DSC_0458 (Copy)

Aan de zijkant van de TP-Link range extender zijn verschillende knoppen te vinden, zo is er een WPS knop en aan/uit knop. Wat direct opvalt is de aanwezigheid van een stopcontact, waardoor er geen stopcontact verloren gaat. De range extender kan je aansluiten op een bestaand stopcontact.

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de  TP-Link Range Extender:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De TP Link range extender
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Ervaring
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Features
7
Bouwkwaliteit
8
Gebruikersgemak
8
Mogelijkheden
7
Vorig artikelNexus 6, Nexus Player en nieuwe Nexus 9 te koop via Google Play Store
Volgend artikelReview: TP-Link AV500 Powerline WiFi Kit
review-tp-link-tl-wa860reDe TP Link Access Point werkt goed en doet wat het moet doen. Voorwaarde is uiteraard dus wel dat het apparaat strategisch wordt geplaatst, anders schiet je er weinig mee op. Het signaal wordt sterk verbeterd indien de range extender op een juiste plaats is neergezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in