Review: TP Link TL-WA860RE

Ervaring

Qua snelheid doet de range extender van TP-Link het redelijk, in onze situatie werd de adviessnelheid niet behaald. De snelheid van de TP-Link range extender is vooral afhankelijk van de installatie en configuratie van het huidige netwerk. Ook de afstand en de gebruikte materialen in de omgeving is van belang voor een optimale snelheid.

DSC_0458 (Copy)

Als je de range extender niet geheel strategisch plaats heeft het product weinig nut, daarom is het van belang dat je het product op de juiste plek plaats, zodat de range extender een goed signaal kan opvangen en ook een sterk signaal kan uitzenden. Een product met een 300Mbit specificatie kan het in de praktijk alleen onder de ideaal omstandigheden behalen, welke in de praktijk onmogelijk zijn voor het normale huishouden. In de gemiddelde situatie houden wij van de snelheid slechts 75 netto over. In de praktijk zijn wij met een wifi apparaat nog nooit in de buurt gekomen van de theoretische specs.

Bovendien doet het apparaat uitstekend waar hij voor bedoeld is, het signaal wordt zeer krachtig versterkt. Voorwaarde is uiteraard dus wel dat het apparaat strategisch wordt geplaatst, anders schiet je er weinig mee op. Indien de reaper is geplaatst op een goede locatie is de snelheid redelijk en komt er een goed bruikbaar en sterk signaal van af.

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Features
7
Bouwkwaliteit
8
Gebruikersgemak
8
Mogelijkheden
7
Vorig artikelNexus 6, Nexus Player en nieuwe Nexus 9 te koop via Google Play Store
Volgend artikelReview: TP-Link AV500 Powerline WiFi Kit
review-tp-link-tl-wa860reDe TP Link Access Point werkt goed en doet wat het moet doen. Voorwaarde is uiteraard dus wel dat het apparaat strategisch wordt geplaatst, anders schiet je er weinig mee op. Het signaal wordt sterk verbeterd indien de range extender op een juiste plaats is neergezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in