Popcorn Time: Welk domein is correct?

De afgelopen weken is er opnieuw veel opheft geweest over PopCorn Time. De illegale streamingsdienst is na een korte downtime weer online. De software was fysiek gekoppeld aan een domein waar vandaan werd gestreamd, het oude .eu domeinnaam was offline gehaald vanwege correcte informatie. De dienst is nu omgezet naar een nieuw domein, waardoor de dienst weer werkt zonder problemen. 

Popcorn-time

In veel gevallen moet je eerst een nieuwe versie installeren van het domein om er gebruik van te maken. Ook is de software inmiddels weer te downloaden welke gekoppeld is aan het nieuwe domein. De afgelopen weken is er veel onduidelijkheid gekomen over welk domein juist is, zo zijn er tientallen domeinen waarvan ook een aantal malware bevatten.

De website www.popcorntime.info is niet officieel en hier moet je twee euro betalen voor de download. Na het downloaden kan je het bestand niet installeren waardoor dit een vorm van oplichting is. Het juist domein welke momenteel veel gebruikt wordt en ook vanuit de ontwikkelaars is gecommuniceerd is www.https://popcorntime.io

 

Vorig artikelNieuwe Samsung Galaxy Note 4 te koop in Nederland
Volgend artikelSnapchat begonnen met advertenties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in