Apple kampt met leveringsproblemen iPhone 6 en 6 plus

Het was te verwachten, maar de gloednieuwe iPhone kampt met leveringsproblemen. Consumenten welke van plan zijn om de iPhone 6 of iPhone 6 Plus te kopen zullen nog even moeten wachten. Apple heeft grote moeite om de levering te verzenden naar winkels. Alleen de Apple winkels en telecompartners krijgen voorlopig toestellen geleverd. Dat meldt de fansite OneMoreThing. 

iPhone-6

Verschillende telecompartners van Apple waaronder T-Mobile, KPN en Vodafone krijgen nog wel iPhones al is de voorraad minimaal. Apple premium resellers krijgen nog wel modellen geleverd, al gaat het hierbij alleen om de 16GB versies. Overigens lijken de officiële Apple Stores in Amsterdam, Haarlem en Den Haag nog wel gewoon bevoorraad te worden. Het is duidelijk dat Apple eerst de Apple Stores voorziet van nieuwe iPhones.

Het is niet schokkend te noemen dat de iPhone 6 lastig te leveren is. Eerder werd al bekend dat de productie van een nieuwe, grotere iPad is uitgesteld omdat de fabriek momenteel volop draait voor de nieuwere iPhones en vooral de iPhone 6 Plus.

Vorig artikel‘Sony komt volgend jaar alleen met Xperia Z4 als vlaggenschip’
Volgend artikelDeze Android smartphones krijgen Android 5.0 Lollipop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in