Review: TP-Link AV500 Powerline WiFi Kit

De TP-Link powerline kit

Voordat we onze ervaring met jullie delen over de powerline kit van TP-Link eerst verschillende functionele details over de AV500 powerline kit. De AV500 powerline kit werkt op een snelheid van 500Mbps. Voor het streamen van media, bijvoorbeeld van een NAS naar een mediaspeler, is een snelheid van 500Mbps ruimshoots voldoende. Tegenwoordig is het zeker aangeraden om een 500Mbps powerline kit te gebruiken, zeker als je veel data verstuurd rondom het netwerk.

DSC_0439 (Copy)

DSC_0444 (Copy)

De TL-WPA4220 heeft een Wi-Fi kloon toets, waarmee u het draadloze signaal van uw router automatisch kunt uitbreiden, hierdoor kan je het zelfde SSID gebruiken als welke op je router/modem gebruikt wordt. Doormiddel van de WiFi kloon toets heb je de mogelijkheid om het bestaande wifi netwerk makkelijk te configureren. De powerline heeft volgens de Tech specs ondersteuning voor een datatransmissie tot 500Mbps over een leidingslengte tot 300 meter.

Aangezien de AV500 ook een WiFi module heeft heb je de mogelijkheid om het bestaande wifi netwerk uit te breiden. De wifi module werkt op een snelheid van 300Mbps.

Accessoires

De AV500 powerline kit wordt geleverd met een aantal accessoires waaronder:

    • Installatie CD
    • Beschrijving
    • 500Mbps Powerline kit
    • 300Mbps Wifi & Powerline module
    • UTP cat5e kabel

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de AV500 Powerline kit:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De TP Link AV500 Powerline kit
Pagina 3: De Review
Pagina 4: Gebruik
Pagina 5: Ervaring
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Features
7
Bouwkwaliteit
8
Gebruikersgemak
8
Mogelijkheden
7
Vorig artikelReview: TP Link TL-WA860RE
Volgend artikelSpotify komt met nieuw familie abonnement
review-tp-link-av500-powerline-wifi-kitDe AV500 powerline kit is geschikt om snel en eenvoudig een netwerk uit te breiden wat met de kabel niet mogelijk is. Wel is de snelheid van het apparaat erg afhankelijk van de huidige situatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in