Microsoft komt met nieuwe update voor testversie Windows 10

Microsoft heeft een nieuwe update uitgebracht voor Windows 10, het gaat hierbij om een update voor de technische preview van Windows 10, welke drie weken geleden is uitgebracht. De nieuwe versie zal automatisch worden uitgerold naar de testgebruikers. Het is ook mogelijk om de update handmatig te starten vanuit het update-scherm. 

Windows10

Naar eigen zeggen heeft Microsoft ruim zevenduizend aanpassingen gemaakt aan de nieuwe versie. De grootste verandering heeft te maken met het toevoegen van het nieuwe Action Center. Dit is een notificatiescherm waar meldingen vanuit andere apps worden verzameld.

Ook is het in de nieuwe update mogelijk geworden om een app te verplaatsen tussen de virtuele schermen ( virtuele bureauladen ). De eerste versie van de technische preview is begin deze maand al vrijgegeven. Wel is aangeraden om de nieuwe versie alleen te installeren als er enige IT kennis aanwezig is. De hardware eisen van Windows 10 zijn gelijk aan de specs van Windows 8, er is minimaal één processor nodig welke draait op 1Ghz.

Vorig artikelMicrosoft smartwatch opgedoken in TV serie
Volgend artikelChinese overheid zit achter aanval op iCloud

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in