Huawei lanceert nieuw smartphonemerk Honor

Huawei heeft dinsdag een nieuwe smartphone merk aangekondigd in Europa, het gaat hierbij om het smartphone merk Honor. Honor richt zich voornamelijk op high-end specificaties voor een lagere prijs. Dat heeft Huawei bekend gemaakt tijdens een presentatie in Berlijn. 

Honor-6

Honor is een zelfstandige dochteronderneming en valt onder Huawei. De onderzoeksafdeling en de ontwikkeling van de smartphone worden met Huawei gedeeld. Honor producten zullen minder verkocht worden via de fysieke winkels om de prijs zo laag mogelijk te houden. Honor producten zullen onder andere verkocht worden via Bol.com. Later zullen meer webwinkels de smartphone in Nederland verkopen, de Honor smartphones zullen altijd alleen online verkocht worden.

Het eerste toestel van Honor is de Honor 6 weke de beschikking heeft over een 5-inch scherm en een Kirin processor met acht kernen, ook is er 3GB aan werkgeheugen aanwezig, een 13 megapixel-camera, een grote 3100 mAh-accu en ondersteuning voor 4G+. De specificaties zijn vergelijkbaar met high-end toestellen alleen de prijs is met zijn 299 euro een stuk lager.

Vorig artikelGoogle lanceert nieuwe fitness app
Volgend artikelSamsung Galaxy A5 kost ruim 400 euro’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in