Dying Light komt niet naar Xbox 360 en PlayStation 3

De Zombie survivalgame Dying Light zal toch niet uitkomen op de PlayStation 3 en Xbox 360. Ontwikkelaar Techland wil zich focussen op de versies voor de huidige consoles en de pc. Enkele maanden geleden kwamen er geruchten op de markt dat Dying Light weleens geannuleerd kon worden op de Xbox 360 en PlayStation 3. 

Dying Light

Al snel na het gerucht gaf ontwikkelaar Techland inderdaad toe dat de game was uitgesteld, naar 27 januari 2015 zo bleek later, vandaag heeft het bedrijf een officiële annulering vrijgegeven. De ontwikkelaars hebben laten weten dat de game niet langer op de Xbox 360 en PlayStation 3 zal verschijnen.

In een open brief gericht aan de gamers praten ze over het next-gen gevoel wat ze willen bereiken. Ze doelen hierbij onder andere op het in beeld brengen van 200.000 objecten in één shot. Om dit mogelijk te maken zijn er veel interne testen gedaan, waaruit is gebleken dat het niet mogelijk was om hetzelfde gevoel te creëren dan de vorige generatie spelcomputers, dit is dan ook de reden waarom het spel enkel nog op de PC, PlayStation 4 en Xbox One zal verschijnen.

Vorig artikelErnstig kwetsbaarheid gevonden in Samsung telefoons
Volgend artikelHP toont pc met ingebouwde 3d scanner

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in