Samsung Galaxy A3 en A5 aangekondigd met metalen frame

Samsung heeft vandaag twee nieuwe telefoons aangekondigd, het gaat hierbij om de Galaxy A3 en Galaxy A5 smartphone. Beide smartphone zijn voorzien van een metalen frame, en zijn de dunste smartphones welke Samsung ooit op de markt heeft gebracht. 

Galaxy-A5

De A3 is een smartphone welke 6,9mm dik is, de smartphone beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×540 pixels. Ook heeft de smartphone een 8 megapixel camera aan de achterzijde en is er 1GB aan werkgeheugen aanwezig.  Er zit 16GB opslaggeheugen in wat uitgebreid kan worden met een microSD-kaart en heeft een 1,2 GHz quad-core processor. Verder draait de smartphone standaard op Android 4.4 en is er 4G+ ondersteuning aanwezig.

De Galaxy A5 is een vergelijkbare smartphone, welke iets dunner is als de Galaxy A3 smartphone. De smartphone meet 6,7mm.  Het scherm is 5 inch groot met een resolutie van 720 bij 1080 pixels en het werkgeheugen is 2GB. De A5 heeft twee camera’s waarvan een 5 megapixel camera aan de voorzijde en een 13 megapixel camera aan de achterzijde.

Beide modellen verschijnen in het eerste kwartaal van 2015 op de markt. Beide toestellen zullen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, waaronder goud, blauw, zwart, wit en roze. Een Galaxy A3 en A5 adviesprijs is nog onbekend, maar zal gezien de specificaties vermoedelijk zo rond de 350 tot 500 euro liggen.

Vorig artikelWebsite van Facebook nu ook via Tor beschikbaar
Volgend artikelPangu-jailbreak met Cydia voor iOS 8.1 vrijgegeven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in