Google brengt Gmail-app met ondersteuning voor Outlook op de markt

Google is begonnen met de uitrol van de nieuwe Gmail-app voor Android. In de nieuwe Android app is ook ondersteuning toegevoegd voor Exchange en imap, ook is het mogelijk om in te loggen met een account van Yahoo en Outlook.com. De nieuwe versie van Gmail is ontwikkeld voor Android 5.0. 

De applicatie heeft ook het vernieuwde Material Design, dit is de nieuwe design language welke wordt gebruikt in Android 5.0. De software van de nieuwe mail applicatie wordt vanzelf verstuurd naar de Android gebruikers, dit kan enkele dagen duren omdat de uitrol in fases gaat. Google had al aangekondigd dat zijn nieuwe Gmail-app ook ondersteuning zou hebben voor imap en Exchange. Hierdoor wordt de applicatie ingezet als algemene e-mail applicatie. Ook is het mogelijk om direct de applicatie te gebruiken als algemene mail applicatie.

De Gmail applicatie is op dit moment niet de enige mail applicatie van Google recentelijk heeft Google ook de mail-app Inbox uitgebracht, dit is een slimme e-mail applicatie met de e -mail bundelt welke op elkaar lijken. Ook beschikt de mail applicatie over verschillende extra functionaliteiten.

 

Vorig artikelOnePlus One vanaf volgende maand weer te koop
Volgend artikelDell Venue 8 Pro 3000 komt ook naar Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in