HP MB Chronowing smartwatch vanaf 7 november verkrijgbaar

De luxe smartwatch van HP, de MB Chronowing is vanaf 7 november verkrijgbaar op de markt. De webshop Gilt.com gaat de slimme horloge exclusief verkopen. De MB Chronowing is een smartwatch welke is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse modeontwerper Michael Bastian. 

HP MB Chronowing smartwatch vanaf 7 november verkrijgbaar

De luxe smartwatch van HP krijgt een rond display en is 44 millimeter breed. De behuizing wordt gemaakt van roestvrijstaal. Het horloge heeft in tegenstelling tot vrijwel iedere andere smartwatch geen touchscreen. In plaats daarvan zijn er drie fysieke knoppen aan de zijkant aanwezig.

De Smartwatch van HP heeft ondersteuning voor sms berichten, e-mails en het tonen van notificaties op het monochrome lcd scherm. Wel moet de Chronowing verbonden zijn met de iPhone of Android smartphone. Het gebruik aan vele sensoren en het monochrome scherm moet ervoor zorgen dat de smartwatch een accuduur heeft van ongeveer zeven dagen. De smartwatch is volgend bronnen zeker niet goedkoop. Het instapmodel wordt verkocht voor 349 dollar en het duurdere model wordt verkocht voor 649 dollar volgens de bron.

Vorig artikelDell Venue 8 Pro 3000 komt ook naar Nederland
Volgend artikelWatch Dogs negen miljoen keer verkocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in