Wolfgang AT-AS45Q1 smartphone momenteel in de verkoop bij de Aldi

De Aldi verkoopt dit weekend de nieuwe Wolfgang AT-AS45Q1 smartphone in de Nederlandse Aldi filialen. De Wolfgang AT-AS45Q1 is een mid-range model welke beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolute van 960×540 pixels. Het gaat hierbij om een IPS paneel. 

DSC_0027

Het Toestel

De Wolfgang AT-AS45Q1 beschikt over een 4,5-inch scherm met een resolutie van 960×450 pixels, het scherm is een IPS display waardoor de kleuren goed naar voren komen. De smartphone wordt aangedreven door een MT6582M 1.3 GHz Quad core processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 8 megapixel camera met led flits en autofocus aanwezig. De processor wordt ondersteunt door 1GB RAM.

Intern is er 8GB opslag aanwezig, doormiddel van een MicroSD kaart kan je de opslagcapaciteit uitbreiden tot maximaal 32 GB. Verder heeft de Wolfgang smartphone diverse aansluitingen waaronder een dual sim mogelijkheid, hierdoor kan je twee sim kaarten monteren en ook afhankelijk van elkaar gebruiken. Verder beschikt de smartphone over Bluetooth 4.0, WiFi B/G/N en GPS/A-GPS. Voor een smartphone in deze prijs klasse zijn er prima specificaties aanwezig. Het voordeel van de nieuwe Wolfgang AT-AS45Q smartphone is dat de smartphone beschikt over de nieuwe Android 4.4 interface.

Beschikbaarheid

Vanaf 1 november is de smartphone te koop bij de Aldi voor een bedrag van 139 euro.

Vorig artikelWatch Dogs negen miljoen keer verkocht
Volgend artikelPolitie wil verbod op ongeregistreerde Prepaid telefoons

1 REACTIE

  1. Vandaag telefoon gekocht, herkend de geplaatste nieuwe of oude simkaart niet….
    Ze zitten er goed in, een geprobeerd, twee geprobeerd, simkaart andere telefoon geprobeerd, hij herkend er geen enkele, wat doe ik verkeerd? Iemand een oplossing?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in