Jawbone lanceert goedkope fitnesstracker

Jawbone heeft een goedkope fitnesstracker op de markt gebracht welke een accuduur heeft van een half jaar. De Jawbone Up Move is een goedkope tracker welke wordt verkocht voor 50 euro. Jawbone heeft vandaag een tweetal nieuwe trackers op de markt gebracht. Het gaat om de eenvoudige UP MOVE die je middels een clip aan bijvoorbeeld je kleding kunt bevestigen en om de uitgebreidere UP3 die over meerdere sensoren beschikt.

Jawbone

De Jawbone UP3 is een fitness tracker welke veel weg heeft van de vorige trackers. Binnenin heeft Jawbone ruimte gevonden voor onder andere bewegingssensoren, temperatuursensor en een hartslagmonitor. De Up3 is ook geschikt voor een slaap activiteit, de UP3 kan namelijk vertellen hoe diep je in slaap was en hoe je de slaap kan verbeteren. Het apparaat is vervaardigd uit geanodiseerd aluminium en is tot 10 meter waterdicht. De batterij gaat tot 7 dagen mee.

De Jawbone Up Move is een goedkopere tracker welke de beschikking heeft over verschillende sensor en een led lichtje wat je kan voorzien van informatie. Ook de Jawbone UP MOVE kan je slaap bijhouden alsmede het aantal gezette stappen. Er zit een CR2032-batterij in die maar liefst een half jaar meegaat.

De Up3 wordt verkocht voor een adviesprijs van 179,99 euro terwijl de Up move verkocht zal worden voor 179,99 euro.

 

Vorig artikelGoogle komt met nieuwe Maps applicatie
Volgend artikelSpecificaties Synology DS1515+ opgedoken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in