Lenovo S90: goedkope iPhone 6 clone

De iPhone 6 wordt door vele fabrikanten flink nagemaakt, het Chinese Lenovo gaat nog een stapje verder. De Lenovo S90 lijkt niet alleen erg op de iPhone 6, het toestel is ook qua specs zo goed als gelijk. Zo is het toestel even dun en weegt de smartphone hetzelfde als de iPhone 6. 

Lenovo-S90

Ook is de complete presentatie van het toestel direct overgenomen van de iPhone 6 product pagina op de website van Apple. De telefoon is in precies dezelfde hoeken met groen blad op de achtergrond te zien. In andere plaatjes worden twee telefoons naast elkaar gezet. Exact hetzelfde zoals Apple dat doet met de iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Al eerder heeft Apple ontwerper Jonathan Ive laten weten dat het namaken van Apple producten een teken is van luiheid en een vorm van diefstal. Lenovo is niet de enige welke regelmatig het complete Apple design kopieert, ook Samsung heeft in dit in het verleden regelmatig gedaan. De Lenovo S90 is een Android smartphone welke beschikt over een 5-inch 720p scherm. Naast zilver, grijs en goud is een roze kleurtje toevoegd.

Vorig artikelBetaalde versie Tinder kan swipes ongedaan maken
Volgend artikelMotorola begonnen met uitrol Android 5.0 voor Moto X en Moto G

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in