Google werkt al aan Android 5.1 Lollipop

Android Lollipop wordt momenteel uitgerold naar verschillende smartphones, Google is inmiddels alweer bezig met de opvolger. De nieuwe versie was op de ontwikkellaarsconferentie Devoxx in Antwerpen te zien. Dat zegt een bezoeker tegen de Nederlandse website Androidworld

Android

Tijdens een presentatie hebben verschillende ontwikkelaars van Google een codevoorbeeld laten zien, op het voorbeeld was duidelijk te zien dat de nieuwe versie draait op Android Lollipop MR1. MR1 staat voor maintenance release 1, waarschijnlijk gaat het om een kleine versie welke voornamelijk gebruikt wordt om een aantal kleine bugs op te lossen.

Het is natuurlijk te verwachten dat Google al werkt aan een nieuwe Andorid versie, amar het is onduidelijk of het gaat om Android 5.0.1 of Android 5.1. Dat de volgende update klein zal zijn is inmiddels een feit. Android 5.0 KitKat is momenteel in uitrol fase en wordt langzaam verspreid naar de smartphones, de uitrol is inmiddels gestart bij de Nexus toestellen en de Motorola smartphone.

Vorig artikelGrote digitale kloof tussen laag- en hoogopgeleide
Volgend artikelDownload: The Voice of Holland RedRoom app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in