Wolfgang smartphones niet alleen via de Aldi te koop

De populaire Wolfgang smartphones welke tot op heden alleen verkocht werden bij de Aldi zijn binnenkort niet meer exclusief bij de Aldi verkrijgbaar. Het Nederlandse smartphonemerk wat onderdeel is van Ambiance Technology verbreekt de exclusiviteitsdeal. 

Wolfgang-AT-AS55HD

Ambiance Technology gaat de Wolfgang smartphones naast de Aldi ook bij een aantal nieuwe offline-en online kanalen verkopen. Denk hierbij aan bol.com. Ook zal het logo van Wolfgang aangepast worden waardoor het bedrijf hoopt om een betere positie op de zakelijke markt te krijgen.

Op Telecom Time heeft het bedrijf ook laten weten dat ze bezig zijn met twee nieuwe smartphones, binnenkort komt namelijk de Wolfgang AT0AS55HD8 op de markt en de Wolfgang AT-AS50LTE. De Wolfgang AT-AS55HD8 wordt een high-end smartphone met een 5,5-inch groot Full HD scherm welke zal draaien op een octa-core processor. Het toestel draait standaard op Android 4.4 en heeft de beschikking over een Android 4.4 OS. Ook is het bedrijf bezig met een nieuwe LTE smartphone, de Wolfgang AT-AS50LTE smartphone wordt de eerste 4G smartphone van het bedrijf. Dit toestel krijgt een 720p HD beeldscherm en een quad -core processor met een 8 megapixel camera.

 

VIAPortableGear.nl
Vorig artikelHuawei wil 5G netwerk in Rusland uitrollen voor WK voetbal 2018
Volgend artikelCrowdfunding actie Jolla tablet succesvol

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in