Crowdfunding actie Jolla tablet succesvol

De crowdfunctie actie van de nieuwe Jolla tablet is na twee uur al volledig gefinancierd via de crowdfunding website Indiegogo. Het is de eerste tablet van het Finse Jolla welke via crowdfunding zal verschijnen. De tablet draait op het eigen Sailfish OS 2.0 en is voornamelijk gericht op multitasking. 

Jolla-Tablet

Het bedrijf wilde minimaal 380.000 dollar ophalen via de crowdfunding website Indiegogo, na één dag is het minimale bedrag al ruimschoots overschreden aangezien de teller inmiddels al om bijna 1.000.000 dollar. Op de pagina van het project zijn de eerste drie ladingen van de Jolla Tablet al uitverkocht, dit komt neer op meer dan 4000 exemplaren.

Voor de vroege consumenten kon de tablet gekocht worden voor een lage prijs van 189 dollar. De tweede lading werd verkocht voor 199 dollar terwijl de derde lading al verkocht werd voor 204 dollar. De uiteindelijke adviesprijs van de tablet zal naar verwachting komen te liggen op 249 dollar. De Jolla tablet beschikt over een 7,85-inch scherm met een resolutie van 2048×1536 pixels. De processor draait op 1,8Ghz en is een Intel processor met vier kernen.

 

Vorig artikelWolfgang smartphones niet alleen via de Aldi te koop
Volgend artikelHTC One M7 en One M8 krijgen vrijdag Android 5.0 Lollipop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in