Sony Xperia Z4 en Z4 worden in januari aangekondigd

De vorige generatie Xperia smartphones is in september al uitgebracht, waarschijnlijk zal Sony op de CES gadgetbeurs in Las Vegas op zondag 4 januari de nieuwe generatie Xperia toestellen aankondigen. Volgens de bron gaat het om de Xperia Z4 en de Xperia Z4 Ultra. 

Xperia-Z2

De Xperia Z4 krijgt naar alle verwachting een 5,4-inch scherm  met een resolutie van 2560×1440 pixels. De chip die gebruikt zal worden is de Snapdragon 805, deze chip is ook aanwezig bij de Nexus 6 en Galaxy Note 4. De Xperia Z4 krijgt een 20,7 megapixel camera, dit is dezelfde camera als in de Xperia Z3 smartphone. Wel heeft Sony voor een nieuwe sensor gekozen waardoor de lens meer licht zou kunnen opvangen.

De Z4 Ultra krijgt een 5,9 inch scherm en draait eveneens op een Snapdragon 805 chip. Wel is de camera beperkt met een 16 megapixel camera. De dikte is slechts 5,7 millimeter, dit is nog eens 0,8 dunner dan de orginele Z Ultra smartphone. De Xperia Z4 ultra is voornamelijk gericht op de dikte van het toestel. Gelekte afbeeldingen tonen dat de Z4 wat meer afgeronde hoeken krijgt en de randen boven en onder het scherm zouden wat dunner worden.

Het lijkt erop dat Sony zijn line-up wederom wil gaan vervangen. Hierbij zouden de Xperia Z4 en de Z4 de nieuwe top toestellen zijn, meer informatie is vooralsnog onduidelijk.

Vorig artikelLedenadministratie Piratenpartij gehackt
Volgend artikelKopers van Chromebook krijgen 1TB gratis opslag

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in