Synology komt met DS215J NAS

Synology heeft een DS215J NAS op de markt gebracht, dit is een dualbay-nas welke voornamelijk is gericht op thuis en persoonlijk gebruik. De gemiddelde schrijfsnelheid van apparaat zou met 87MB/s een stuk hoger liggen dan zijn voorganger. De DS215J heeft de beschikking over een Marvell Armanda 375 processor welke is geklokt op  een snelheid van 800Mhz. 

Synology-DS215J

De processor is een dual core Marvell Armanda 375 processor welke wordt bijgestaan door 512MB ddr3 geheugen. De Synology NAS heeft plaats voor twee schijven waarmee een bruto opslagcapaciteit mogelijk is van 12TB. e gemiddelde leessnelheid is volgens Synology vastgesteld op ongeveer 111MB/s is en de gemiddelde schrijfsnelheid bedraagt circa 87MB/s. Hierdoor is de NAS is vergelijking met de voorganger een stuk sneller. Aan de achterzijde van het apparaat is een 92mm ventilator aanwezig. Synology heeft de DS215j verder voorzien van een usb 2.0- en een usb 3.0-poort, ook is er een gigabit ethernetaansluiting aanwezig, wel ontbreekt er een esata aansluiting.

Beschikbaarheid:

De DS215j draait op DSM 5.1 en is per direct leverbaar. De adviesprijs in Nederland bedragt 169,40 euro, waarmee het apparaat voornamelijk is bedoeld voor de thuis gebruiker.

Vorig artikelSamsung stopt met Whatsapp concurrent ChatOn
Volgend artikelKPN gaat BlackPhone vanaf januari leveren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in