PuzzlePhone komt in 2015 op de markt

De smartphonefabrikant Circular Devices werkt aan een nieuwe smartphone, het gaat hierbij om de nieuwe Puzzle Phone, een toestel welke je zelf volledig kan configureren vanuit drie kernonderdelen. De eerste versies komen daarvan in 2015 op de markt. 

PuzzlePhone

De drie vervangbare delen van de PuzzelPhone zijn tot Spine, Heart en Brain gedoopt. Om de puzzel simpel te houden is de smartphone opgedeeld in drie stukken: de Spine, Hearth en Brain. De Spine bevat het LCD-scherm, de speakers en het omhulsel van de telefoon. Het Hearth element beschikt over een batterij en de secundaire elektronische onderdelen. De brain heeft de beschikking over de processor en de camera modules.

De PuzzlePhone is een eenvoudige en vooral simpelere versie van de andere modulaire telefoons. Het doel van de telefoon is om de gebruiker meer opties te geven, bijvoorbeeld als één onderdeel van de smartphone het begeeft. Indien er een defect is kan je slechts één derde van het toestel vervangen, dit is goedkoper als een compleet nieuwe telefoon.

Beschikbaarheid:

Er wordt sinds 2013 aan het project gewerkt en de eerste PuzzlePhones moeten in de tweede helft van 2015 uitkomen.

 

Vorig artikelNL-Alert test niet vlekkeloos verlopen
Volgend artikelCisco waarschuwt voor ongepatcht lek in XP

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in