Simyo bel en databundels aangepast

Simyo heeft de bel- en internetbundels aangepast in Nederland. Volgens Simyo passen de nieuwe bundels beter bij wat de klanten willen. Zo zijn de nieuwe bundels ook nog eens goedkoper geworden. zowel de jaarlijkse bundels als de maandelijks opzegbare belpakketten.

Simyo

Zowel de jaarlijkse als maandelijkse bundels zijn nu aangepast, het duurste maandelijks opzegbare bundel wordt nu verkocht voor nog maar 16 euro, voorheen was dat 20 euro. De goedkoopste databundel wordt wel een euro duurder per maand en kost nu zes euro. Er zal niets veranderen voor klanten die nu nog gebruik maken van dit pakket, maar wanneer zij van bundel willen wisselen zullen ze wel moeten overstappen op een van de nieuwe bundels.

De internetbundels van Simyo zijn wel aangepast, zo komen de 1500MB en 2500MB databundels te vervallen en wordt er plaats gemaakt voor bundels van 2000MB en 4000MB. In prijs verandert er niets: de twee duurste pakketten kosten nog steeds 15 en 25 euro. Voor bestaande klanten is er ook  bij de data abonnementen niks aangepast, indien de klanten het abonnement aanpassen naar een andere optie wordt de prijs wel aangepast. Bekijk de prijzen op de website van Simyo

 

Vorig artikeliPhone wordt onbreekbaar door nieuw patent
Volgend artikelGoogle ontwikkelt Captcha zonder tekstinvoer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in