Review: SeQurecam PNP125

Software

Qua software zijn er een aantal mogelijkheden aanwezig, waaronder de Android en iOS applicatie. De software is gebaseerd op een PnP client en heeft een tal van mogelijkheden voor de IP Camera. Zo heb je de mogelijkheid om meerdere IP camera’s toe te voegen aan de cliĆ«nt. Via de UID is het eenvoudig om een camera toe te voegen, ook is er een zoek functie aanwezig waarmee je de camera eenvoudig kan toevoegen.

IP-camera-1

Via de desktop software zijn er een aantal mogelijkheden voor het instellen van de camera, zo vind je alle configuratie opties via de software. Via de applicatie heb je de mogelijkheid om de camera parameters in te stellen en de opname en alarmeringen.

IP-Camera-2

Ook heb je de mogelijkheid om via de html portal de instellingen te wijzigingen, via poort 81 kom je op de web interface van de IP Camera. De interface is verouderd maar alle instel mogelijkheden zijn aanwezig. Via de web interface heb je ook de mogelijkheid om een multi-camera setup aan te maken. In vergelijking met de concurrentie zijn er veel instel mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om te connecten met een wifi netwerk.

IP-camera-3

Inhoudsopgave

Op de volgende paginaā€™s gaan we verder met de review van de SeQurecam PNP125:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De camera
Pagina 3: Software
Pagina 4: Conclusie

1
2
3
4
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Bouwkwaliteit
7.3
Mogelijkheden
7
Software
6.9
Prijs/ Kwaliteit
7.3
Vorig artikeliPhone 6 meest gezochte smartphone van 2014
Volgend artikelReview: Medion S10333 (MD98828) tablet
review-sequrecam-pnp125De SeQurecam PNP125 is een prima IP Camera met voldoende functionaliteiten, wel zijn de software mogelijkheden beperkt. Voor het geld biedt het product veel functionaliteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in