Review: SeQurecam PNP125

Conclusie

SeQurecam heeft met de PNP125 een goede IP camera neergezet welke voornamelijk is gericht op eenvoudig thuisgebruik, in combinatie met de apps werkt de camera eenvoudig. Zeker gezien de concurrentie welke vooral in het duurdere segment zitten qua prijs heeft de SeQurecam veel mogelijkheden en functies, vooral de ingebouwde praat-en luisterfunctie is uniek rond deze prijs klasse. Wel zijn de apps en webinterface redelijk verouderd qua interface, maar de instellingen en functionaliteiten zijn aanwezig, alleen de iOS en Android app is beperkt qua instellingen.

DSC_0573

Zowel overdag als in de avond geeft de camera een goede kwaliteit weer, natuurlijk moet jet het niet gaan vergelijken met een HD camera, maar de kwaliteit is voornamelijk gericht om een full time streaming, zonder veel internet capaciteit in te leveren. De kwaliteit tijdens live streamen gaat tot maximaal 640×480, gezien de concurrentie is de kwaliteit beperkt, hierdoor is er minder detail dan verwacht. De functionaliteiten welke aanwezig zijn waaronder de opname functionaliteit in combinatie met een microSD kaart werkt eenvoudig en goed. Ook heb je de mogelijkheid om de PNP125 te connecten met een NAS waardoor de bestanden automatisch worden weggeschreven naar de NAS.

Sterke punten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Veel mogelijkheden
  • Plug en Play
  • WiFi
  • MicroSD kaart ondersteuning
  • Montage mogelijkheden

Verbeter punten

  • Software verouderd
  • Niet alle instellingen aanwezig in Android en iOS app
  • Stream kwaliteit beperkt

Inhoudsopgave

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de SeQurecam PNP125:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De camera
Pagina 3: Software
Pagina 4: Conclusie

1
2
3
4
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
7
Bouwkwaliteit
7.3
Mogelijkheden
7
Software
6.9
Prijs/ Kwaliteit
7.3
Vorig artikeliPhone 6 meest gezochte smartphone van 2014
Volgend artikelReview: Medion S10333 (MD98828) tablet
review-sequrecam-pnp125De SeQurecam PNP125 is een prima IP Camera met voldoende functionaliteiten, wel zijn de software mogelijkheden beperkt. Voor het geld biedt het product veel functionaliteiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in