Review: Medion S10333 (MD98828) tablet

Conclusie 

Medion heeft met de Lifetab S10333 een zeer goed product op de markt gebracht welke beschikt over een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Vooralsnog wordt de tablet verkocht voor gemiddeld 210 euro, voor een tablet met deze specificaties zeker niet duur. Uiteraard er zijn altijd verbeter punten, maar voor deze prijs is de tablet prima in orde.

Uiterlijk

Het uiterlijk van de Medion tablet ziet er zeer degelijk uit, wel is het jammer dat er een vrij grote bezel aanwezig is waardoor de tablet redelijk fors is, maar dit komt gedeeltelijk omdat de aansluitingen zijn verwerk rondom de zijkant en de speakers aanwezig zijn in de voorzijde van het apparaat, hierdoor is de bezel groter. De speakers zijn rondom het scherm aan de voorkant gemonteerd, hierdoor is de kwaliteit van de speaker beter dan wanneer een speaker in de achterzijde van het scherm zit.

DSC_0624

Prestaties

De prestaties van de Medion tablet zijn goed te noemen, niet high-end specificaties maar zeker boven gemiddeld, vooral de accuduur van de tablet is zeer goed te nomen, omdat er een gemiddelde accuduur mogelijk is van 9-10 uur. De capaciteit van de accu bedraagt 9000mAh.

Meer informatie over de Medion producten? bezoek de website van Medion.

Sterke punten

  • Prijs/kwaliteit verhouding
  • Materiaal
  • Speakers aan voorzijde
  • Android 4.4
  • Mogelijkheden
  • Aansluitingen

Verbeter punten

  • Zwaar voor een tablet
  • Camera kwaliteit beperkt

Inhoudsopgave 

Op de volgende pagina’s gaan we verder met de review van de Medion S10333 tablet:

Pagina 1: Inleiding
Pagina 2: De tablet
Pagina 3: De review
Pagina 4: Hardware
Pagina 5: Software
Pagina 6: Conclusie

1
2
3
4
5
6
RECENSIES OVERZICHT
Algemene beoordeling
8
Bouwkwaliteit
8
Mogelijkheden
8
Software
8
Prijs/ Kwaliteit
9
Vorig artikelReview: SeQurecam PNP125
Volgend artikelWinter Zonnewende als Google Doodle
review-medion-s10333-md98828-tabletDe Medion Lifetab S10333 is een prima tablet welke is voorzien van een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Er zijn enkele min-punten maar over het algemeen een zeer goede en degelijke tablet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in