Honor T1 tablet in Nederland uitgebracht

De Chinese fabrikant Honor heeft een nieuwe tablet op de markt gebracht welke voornamelijk is gericht op de budgetmarkt. Zo wordt de tablet vanaf vandaag verkocht voor een bedrag van 130 euro. Het gaat hierbij om de nieuwe Honor T1 tablet welke een adviesprijs meekrijgt van slechts 130 euro. 

Honor-T1

Voor dit geld krijg je een tablet welke is gebaseerd op het model van Huawei. De T1 beschikt over een 8-inch scherm met een resolutie van 1280×800 pixels. Het apparaat heeft verder een interne opslagcapaciteit van 8GB, via een micro-sd kaart is dit uit te breiden.

Aan de binnenkant komt de tablet met een 1,2 GHz processor en 1 GB aan werkgeheugen, wat niet erg snel is voor tablets. Ook draait de tablet op een verouderde versie van Android, namelijk Android 4.3. De accuduur is ook beperkt aangezien er een accu aanwezig is van 4800mAh. Het grote voordeel van de tablet is de prijs, aangezien de Honor T1 verkocht zal worden voor een bedrag van 129,99 euro. Daarmee krijg je betere specs dan vergelijkbare tablets in dezelfde prijsklasse.

Vorig artikelMagneten schadelijk voor iPhone 6 Plus
Volgend artikelHeists update voor GTA Online komt op 23 december

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in