HTC Desire 820 beschikbaar in Nederland

Vanaf vandaag is de HTC Desire 820 in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe HTC smartphone beschikt over een 5,5-inch scherm en is een van de eerste 64-bit smartphones van HTC. De HTC Desire valt vooral op door zijn grote 5,5-inch scherm. 

HTC-Desire-820

Het 5,5-inch scherm beschikt over een HD resolutie van 1280×720 pixels. De Desire 820 is vooral in vergelijking met de andere phablets van het merk een stuk goedkoper aangezien de smartphone voor rond de 400 euro verkocht wordt in Nederland. De Desire 820 beschikt over een 64-bit processor.

De Chipset van het toestel is de Qualcomm Snapdragon 615, in totaal beschikt de chipset over 8 rekenkernen. Het betreft vier krachtige rekenkernen met een kloksnelheid van 1,5 GHz en vier energiezuinige rekenkernen met een kloksnelheid van 1,0 GHz. Hierdoor is een langere accuduur mogelijk. Ook beschikt de smartphone over 2GB aan RAM en 16GB interne opslagcapaciteit. Verder is aan de achterzijde van de smartphone een 13 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 8 megapixel model aanwezig is.

Vorig artikelSteun voor Microsoft bij verdediging data
Volgend artikelHeist update voor GTA Online officieel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in