Heist update voor GTA Online officieel

Rockstar heeft vandaag eindelijk meer informatie vrijgegeven over de Heists modus van  GTA Online. Wanneer Heists aan de multiplayermodus van GTA 5 wordt toegevoegd is nog niet bekend, maar over de inhoud van de missies is meer duidelijk geworden. Hierdoor is een aanstaande release zo goed als zeker. 

3758e054f3b3e5668da046884a9d7e22_gta-5-grand-theft-auto-v

GTA Online krijgt bij de introductie van Heist vijf nieuwe missies, zo heeft Rockstar bekend gemaakt. Aangezien elke Heist vier verschillende rollen heeft gaat het in feite om ruim twintig nieuwe missies, deze missies moeten zorgen voor ruim twintig uur aan nieuwe gameplay. De Heists zijn beschikbaar op alle platformen waarop GTA V kan worden gespeeld, volgens de laatste geruchten komt de update gratis beschikbaar voor alle platformen.

Met de nieuwe Heist update is het mogelijk om in GTA Online met vier man tegelijk een overval te plegen. Hierbij moeten spelers eerst de heist plannen, de benodigdheden verzamelen en vervolgens door goede communicatie en coördinatie de heist succesvol volbrengen. De heist update is al enkele keren uitgesteld, aangezien de update eigenlijk al in 2013 zou moeten uitkomen.

 

Vorig artikelHTC Desire 820 beschikbaar in Nederland
Volgend artikelHonor 6 Plus aangekondigd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in