Nexus 6 verkrijgbaar in Nederland

Het heeft even geduurd maar na een anderhalve maand vertraging is de Nexus 6 smartphone eindelijk verkrijgbaar in Nederland. Vandaag is Google begonnen met de levering van de populaire Nexus 6 smartphone in Nederland. Inmiddels zijn er een aantal fysieke winkels en webwinkels welke een kleine voorraad hebben ontvangen. 

Nexus-6

De Nexus 6 is vertraagd in Nederland omdat Android 5.0 waarop de smartphone standaard draaide beschikte over een bug. oor de bug in Android 5.0 Lollipop ervaren gebruikers met deze softwareversie op hun toestel problemen met SMS op het netwerk van Vodafone. Om deze reden heeft Google de uitrol van Android 5.0 uitgesteld. Android 5.0.1 welke eerder deze week is vrijgegeven beschikt over een patch voor de problemen.

Nexus 6 specificaties

De Nexus 6 is een van de eerste smartphones welke beschikt over Android 5.0 Lollipop. De smartphone beschikt over een 6-inch scherm met een QHD resolutie van 1440×2560 pixels. De smartphone beschikt verder over een 2,7 GHz quad-core processor

Qua camera heeft de Nexus 6 de beschikking over een 13 megapixel camera met Optical Image Stabilisation, beter bekend als optische beeldstabilisatie. Doordat de camerasensor kan bewegen in de cameramodule worden schokken en bewegingen aangepast, hierdoor ontstaan er betere en scherpere beelden. De Nexus 6 wordt aangedreven door een ongekend krachtige 2,7 GHz quad-core processor met 3 gigabyte aan werkgeheugen. Het toestel is standaard uitgevoerd met 32- of 64 gigabyte interne opslagcapaciteit. De 32-GB uitvoering wordt verkocht voor 649 euro, terwijl het 64-GB model wordt verkocht voor 699 euro.

Vorig artikelMarco Polo nu exclusief beschikbaar op Netflix
Volgend artikelUitrol Android 5.0 voor LG G3 van start

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in