Microsoft begonnen met uitrol Denim update voor Lumia smartphones

Microsoft is begonnen met de uitrol van de nieuwe Denim update voor de eerste Lumia toestellen. De update is in een aantal landen beperkt uitgerold. De update moet vooral de camera sterk verbeteren. In januari volgt er een bredere uitrol naar meerdere Lumia smartphones. 

Lumia-930

Nederland valt op dit moment nog niet onder de landen waar de update uitgerold wordt, maar in de komende weken kan dit zomaar veranderen. In de update zijn meerdere verbeteringen aanwezig. Zo gaat Cortana in enkele talen van een alpha- naar een bèta-versie.

Voor de Lumia 830, Lumia 930 en Icon en 1520 is de update het belangrijkst, zo krijgen deze toestellen een flinke verbetering voor de camera. Zo wordt de camera app voor deze smartphones een stuk sneller. Kunnen er straks video’s worden opgenomen in 4K, wordt de functie Rich Capture toegevoegd die automatisch HDR, dynamic flash en exposure gebruikt. Met alle camerafeatures zullen voor alle Lumia’s beschikbaar zijn, maar als je een high-end toestel hebt zullen alle camera kwaliteiten flink verbeterd zijn.

Lumia Denim is de opvolger van de Lumia Cyan en brengt Windows Phone 8.1 naar update 1.

Vorig artikelGoogle ontwikkelt Android versie voor in de auto
Volgend artikelSamsung Gear VR vanaf 30 januari in Nederland te koop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in